Přeskočit na hlavní obsah

Summer Shredding 2016 ( Ep. 1 )

Hi guys, I want to bring up to you something new, I am now shredding for summer so I want to share it with you. So for the next 12 weeks I will bring up a summer shredding series, hope you will like it. Anyway who doesn't want be shredded.

So I am now from carb cycling on IIFYM ( flexible dieting). I am used to this type of eating, but everyone is different so you must find out what works for you. 
My starting macros are: 170C 70F 140P.
So we will se how it goes. For my training split I do now one from bodybuilding, so if you want I can do a feedback how does it worked for me. If you want to check it out here is the link. http://www.bodybuilding.com/fun/erin-stern-elite-body-4-week-fitness-trainer.html 
But after 3 trainings I can say, if you want big gluten and define arms its for you, but its hard.

No matter what, you must wake up and make most from the day. Try to ask yourself why are you here? Whats your suppose? Everyone was born with some suppose, so find yours. If you do something you are good at and it is making you happy, you will also have money, friends, experience and all you want. Sometimes try to listen  your own bliss.


Your Misheel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak přejít z diety do objemu, bez přírustku tuku? 1. Nikam nespěchejte. Zkončil jsi dietu, a chceš nabrat svalovku, ale přitom nabrat co nejméně tuku? Potom seš na správném místě. Nikdy nekonči konec diety, velkým lídováním kalorií. Ano dopřání jídel, které tvé tělo vyžaduje je správné, dej si 24H maximálně 48H okno, na to abys uspokojil svoje chutové bunky a tím to ukonči, nechceš přece zahodit tu tvrdou dřinu, nebo? Po tomto ládování, tě čeká přechod z diety do udržovacího režimu, pomalu každý týden navišuj svůj příjem o sacharidy a o tuky, až se dostaneš na udržovačku. 2.  Trpělivost je základ. Důvod proč nejdeš hned do bjemu je jednoduchý, tvůj žalůdek je z diety zvyklý na malý příjem, tudíž mu nechceš hned poskytnout všechno jídlo, aby chtělo furt víc, ale ty jsi mu už nemohl nic dát. Tudíž děláš tzv. reverse diet. Což je postupné přidávání sacharidů a následně i tuků, až se dostaneš na objem. Teď z udržovacího režimu chceš postupně zvyšovat příjem, až se dostaneš na ...
Novoroční cíle? Dáváte si každý rok cíle, které nikdy nesplníte? Musíte proto něco udělat, abyste je splnili. Zkuste si stanovit velký cíl. Máte ho? Musí to být něco, co se vám zdá nereálné, abyste se někam dostali. A ted začněte něčem menším. Malé krůčky vás dovedou, k velkému cíly. Řekli ste si, že chcete zhubnout 5 kilo? Na to rychle zapomente, moc konkrétní cíle v tomto případě nikam nevedou. Ptáš se proč? Představ si, že těch pět kilo shodíš, no a co potom? Vykašleš se na to, už nemáš ten vytyčený cíl. Takže seš zase kde si začal nespokojený a smutný. Co takhle to vzít víc obecně, abyste i po dosáhnutí toho cíle chtěli pokračovat. Řekněte si, že chcete být motivací i pro ostatní nebo, že chcete být zdraví, dožít se vnoučat... Chce to jen trochu fantazie.  Když si vytyčíte takový cíl, budete mít proč každý den vstát. Dlouho trvající motivaci, až se z toho stane stejně obviklá činnost jako to že si vyčistíte zuby. Já osobně si nerada dávám předsevzetí, nečekám na nový rok a...
EAT TO GROW The main reason people tend to give up is the lack of discipline and seeing progress. It's like climbing a hill sometimes it's gonna be the path of difficulties otherwise it wouldn't be worth it, and sometimes you are on top of the world. This principle is same in prep or overall life. This is my actual butt photo at the end of my bulk. I always used to be that girl without a butt, and felt down, so inspiring at least one single person, it's worth the effort. 10 and half weeks out, lets get it. My cardio is 3x per week 30min. of steady state, fasted with my l-carnitine and bcaa. I increased my leg and butt training split, about that I will talk next time.  ''The most important decision    about your goals is not what you are   willing to do to achieve them,   but what you are willing to give up.'' XOXO MISHEELE